İbrahim Tatlıses ile yaşadığı sorunlar nedeniyle gündemden düşmeyen Dilan Çıtak, bu zorlu süreci atlatmak için moral tatiline çıktı. Çıtak’ın plajda çekilen fotoğraflarında oldukça zayıflamış olduğu dikkat çekti.

Dilan Çıtak ve İbrahim Tatlıses Arasındaki Gerginlik Sürüyor mu?

23 yıl sonra İbrahim Tatlıses tarafından kabul edilen kızı Dilan Çıtak, babasıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle bir süredir zor günler geçiriyor. Çıtak, babasının kendisine karşı ayrımcılık yaptığını ve soyadını zorla aldığını iddia etmişti. Ayrıca, kardeşi İdo'nun annesi Derya Tuna yüzünden evden atıldığını öne sürmüştü.

Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

Dilan 2

Soyadını Kaldırdı, Tatil İçin Plaja Yöneldi

Son olarak, babasıyla yaşadığı tartışmanın ardından sosyal medya hesabından Tatlıses soyadını kaldıran Dilan Çıtak, yaşadığı stresli günlerin ardından moral bulmak için plaja yöneldi. Posta gazetesinin haberine göre, plajda incecik haliyle dikkat çeken Çıtak’ın bu süreçte zayıfladığı gözlemlendi.

Dilan Çıtak’ın Zorlu Süreci Nasıl Etkiledi?

Babası İbrahim Tatlıses’ten psikolojik şiddet gördüğünü iddia eden Dilan Çıtak, bu zorlu süreçte moral tatiliyle kendini toparlamaya çalışıyor. Plajda çekilen görüntülerde, Çıtak’ın yaşadığı sıkıntıların fiziksel olarak da kendisine yansıdığı görüldü.