Son dönemlerde İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak arasında yaşanan tartışmalar magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Baba-kız arasındaki gerilim, sosyal medya paylaşımları ve canlı yayınlarda karşılıklı açıklamalarla daha da alevlendi. Dilan Çıtak’ın yaptığı son hamle ise iplerin tamamen koptuğunu gösteriyor. İşte, herkesin merak ettiği detaylar…

Dilan Çıtak, "Tatlıses" Soyadını Hayatından Çıkardı

Son zamanlarda baba İbrahim Tatlıses ve kardeşi İdo Tatlıses ile yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından “Tatlıses” soyadını kaldırarak büyük bir adım attı. Çıtak, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Uzun zamandır onaylı hesap ismi nasıl değiştirilir arayışındayız. Merak etmeyin, zaten baya istemeden olmuştu… Kısmetse yakın zamanda sadece ben olarak kalıcak olmak harika… Üzerimden büyük bir yük kalktı inanın ohh diyorum… şükür diyorum :)))” ifadeleriyle soyadını hayatından çıkardığını duyurdu.

İbrahim Tatlıses Canlı Yayında Sinir Krizi Geçirdi

İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasındaki gerilim, ünlü sanatçının canlı yayında sinir krizi geçirmesine neden oldu. Beyaz Magazin programına telefonla bağlanan İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak ile sert bir tartışma yaşadı. Sinirlerine hakim olamayan Tatlıses, "Parmaklarım titriyor, elim ayağım titriyor. Bu kadınla beni muhatap etmeyin" diyerek yayını terk etti.

İbrahim Tatlıses’ten Jet Yanıt: “Evimi Bastı, Bana Kumanda Fırlattı”

Dilan Çıtak’ın açıklamalarının ardından İbrahim Tatlıses, Bilal Özcan’a yaptığı açıklamada, kızının iddialarını yalanlayarak sert bir çıkış yaptı. Tatlıses, "Ben ömrü hayatımda bu kadar rahat ve saygısızca yalan söyleyen birini görmedim çünkü benim hiçbir çocuğum böyle bir yalan söylemez. Bodrum'da otursun diye verdiğim evi 6 milyon liraya sattı ve bunları benim iznim ve bilgim olmadan yaptı. Ben sana verdim, sen ise sattın. 'Bana kira vereceksin' dedim, evimi bastın, bana televizyon kumandasını fırlattın. Benim eski halim olsaydı, bana bunları yapabilir miydin?" ifadeleriyle kızına tepki gösterdi.

Baba-Kız Arasındaki Soğuk Savaşın Sebebi Ne?

İbrahim Tatlıses ile Dilan Çıtak arasındaki gerilimin sebebi, Tatlıses'in diğer çocuklarına gösterdiği ilgi ve Dilan'ın bu durumdan rahatsız olması olarak gösteriliyor. Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses’in evlatları arasında ayrım yaptığını iddia ederek, bu durumun kendisi üzerinde büyük bir yük oluşturduğunu dile getirdi. Çıtak, "Tatlıses soyadının benim yaptığım müziğe hiçbir faydası yok. Çok büyük markaların masasından kaldırıldım. Sırf insanlar Tatlıses ile çalışmak istemedikleri için" diyerek bu durumun kariyerine de olumsuz yansıdığını belirtti.

Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

İbrahim Tatlıses: “Derya Tuna'nın Adı Besmele İle Anılmalı”

Dilan Çıtak’ın açıklamalarına karşılık İbrahim Tatlıses, Derya Tuna’nın adını saygıyla anılması gerektiğini vurguladı. Tatlıses, "Derya Hanım benim birimi beş beşimi on beş etmiştir. Derya Hanım'ın adı besmele ile anılması gerekir. Kendisi ne öyle bir şey bana teklif eder ne de ben ona öyle bir şey derim" ifadeleriyle Derya Tuna’ya sahip çıktı ve kızına yönelik eleştirilerini sürdürdü.