Kara para ve vergi kaçırma gibi suçlardan yargılanan Dilan-Engin Polat davasında önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda, tutuklu yargılanan Dilan Polat'ın tahliyesine karar verilmişti. Eşi Engin Polat'ın tutukluluğu devam ederken, Dilan Polat'ın tahliyesi medya ordusu tarafından yakından takip edildi.

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

Sosyal Medyada Takipçi Patlaması

Tahliye sonrası, Dilan Polat'ın sosyal medya hesabı büyük bir ilgi gördü. 6 milyon olan takipçi sayısı, bir gecede 500 bin artarak 6,5 milyona ulaştı. Daha önce sosyal medyada "Enerci" olarak anılan ve dizilere konu olan Dilan Polat'a, iki önemli yapımcı ulaşmaya çalışıyor. Bu yapımcıların, Polat’ın hayatını bir dijital platformda dizi yapmak istedikleri öğrenildi.

Dilan Polat Dizi Projesine Sıcak Bakıyor mu?

Henüz bu projeye Dilan Polat'ın nasıl bir yanıt vereceği bilinmiyor. Ancak böyle bir dizinin yayınlanması durumunda, izlenme rekorları kırabileceği düşünülüyor. Polat’ın hayatını konu alacak bir dizinin, dijital platformlarda büyük bir ilgiyle karşılanacağı tahmin ediliyor.