Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, dinlenme rekorları kıran “Yine Çalıyor” albümünün ikinci klibini, albüm ile aynı adı taşıyan şarkısına çekti.

Dünya Müzik Listelerinde İlk Türk Kadın Sanatçı

YouTube Music Charts dünya müzik listelerine girerek bir ilke imza atan Ebru Yaşar, son yıllarda zirveyi kimseye bırakmıyor. “Kafamın İçi” şarkısından sonra yoğun istek üzerine, “Yine Çalıyor” albümünün slow şarkısına klip çekti.

Bodrum’da Çekilen Klip

Söz ve bestesi Özlem Güneykaya’ya ait olan, aranjesini ise Esad Fidan’ın yaptığı şarkıya, Ecem Gündoğdu yönetmenliğinde Bodrum’da klip çekildi. Şarkının klibi, hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Ebru Yaşar

Profesyonel Çekim ve Yönetmenlik

Ecem Gündoğdu’nun yönetmenliğinde gerçekleştirilen klip, Bodrum’un eşsiz güzelliklerinde çekildi. Ebru Yaşar’ın duygusal yorumu ve etkileyici sahneleriyle dikkat çeken klip, müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

İnci Taneleri Polis  Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada İnci Taneleri Polis Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada

Müzik Listelerinde Zirvede

Ebru Yaşar, “Yine Çalıyor” albümü ile müzik listelerinde zirvede kalmaya devam ediyor. Klip, yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi gördü ve dinlenme rekorları kırmaya devam ediyor.

Ebru Yaşar’ın yeni klibi “Yine Çalıyor”, müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı. Başarılı sanatçı, hayranlarını bir kez daha mest etmeyi başardı.