Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

Televizyon dünyasının sevilen yüzlerinden Ege Kökenli, Kanal D’nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kapadokya'nın eşsiz manzarası eşliğinde çekilen dizide, Alaca Konağı'nın hanımı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan Kökenli, "Hükümet gibi kadın" rolüyle ekranlara damga vuracak.

Ege Kökenli Hanımağa Rolünde!

Küçük yaşlardan itibaren ekranlarda izlediğimiz Ege Kökenli, yeni projesi Güzel Aşklar Diyarı ile dönüş yapıyor. Alaca Konağı'nın hanımağası Hanzade'yi canlandıracak olan Kökenli, rolü hakkında oldukça iddialı. Güzel oyuncu, Hanzade karakterini "Kendinden çok emin, ne istediğini bilen, akıllı ve güçlü bir kadın" olarak tanımladı.

Halil Ergün ile Oynamak Büyük Şans

Dizide Alaca ailesinin reisi Hâkim Alaca’yı canlandıran usta oyuncu Halil Ergün ile aynı sahneleri paylaşacak olan Ege Kökenli, bu deneyimi "Senelerin tecrübesi Halil abi ile çalışmak benim için büyük bir şans. O, pamuk gibi bir insan" diyerek dile getirdi. Kökenli’nin Halil Ergün ile olan uyumu, şimdiden izleyicilerin büyük merak konusu.

Dizinin Büyüsü Kapadokya'dan Gelecek

Kapadokya’nın büyülü doğası, Güzel Aşklar Diyarı dizisine eşsiz bir atmosfer katacak. Dizinin çekimlerinin büyük kısmı bu tarihi ve büyüleyici bölgede gerçekleşiyor. Ege Kökenli, “Kapadokya çok büyülü bir yer. O büyü izleyiciye de geçecek” diyerek, bölgenin dizinin atmosferine nasıl katkı sağlayacağını anlattı.

Mahsun Kırmızıgül Rejisiyle Güçlü Bir Yapım Geliyor

Dizinin yönetmen koltuğunda ünlü sanatçı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül oturuyor. Ege Kökenli, Kırmızıgül'ün yönetim tarzını şu sözlerle övdü: "Mahsun Hoca’nın çok güzel bir gözü var ve sinematografisi çok güçlü. Bu yüzden dizinin başarılı olacağına inanıyorum." Senaryosu ve güçlü rejisiyle dikkat çeken yapım, izleyiciler için şimdiden büyük bir merak uyandırıyor.

Her Karakter Merak Uyandıracak

Güzel Aşklar Diyarı dizisinin karmaşık ve derin bir hikâyeye sahip olduğunu belirten Ege Kökenli, “Bu hikâye nereye gidecek diye heyecanlandığım bir proje oldu. Her karakter seyircide merak uyandıracak. Senaryoyu okuduğumda bile karakterlerin hepsi beni çok etkiledi" dedi. Dizinin her sahnesinin izleyiciyi ekrana kilitleyeceği düşünülüyor.

Çekimler Kapadokya’da Devam Ediyor

Dizinin çekimleri şu an Kapadokya’da tüm hızıyla devam ediyor. Med Yapım ve Boyut Film ortak yapımı olan dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy üstleniyor. Senaryo ise Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal tarafından kaleme alındı. Dizinin kadrosunda Ege Kökenli’nin yanı sıra Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Güzel Aşklar Diyarı Kanal D’de Başlıyor

Türk televizyonlarının en iddialı yapımlarından biri olarak görülen Güzel Aşklar Diyarı, yakın zamanda Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Ege Kökenli’nin güçlü performansı ve Kapadokya’nın büyüleyici atmosferiyle dizi, sezona damga vuracak projelerden biri olmaya aday.