Kopenhag, Galatasaray'ın Elias Jelert için yaptığı teklifi doğruladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Elias Jelert'in Galatasaray Sportif A.Ş.'ye olası bir transferi hakkında piyasada söylentiler ortaya çıktı. F.C. Kopenhag, Elias Jelert için Galatasaray Sportif A.Ş.'den bir teklif alındığını doğrulayabilir. Taraflar arasındaki görüşmeler halen devam etmektedir ve bir anlaşmaya varılacağı kesin değildir. Nihai bir anlaşmaya varılması halinde bir şirket duyurusu yapılacaktır," denildi.

Erencan Yardımcı Nereli, Maliyeti, Kaç Yaşında, Oynadığı Takım ve Performans Bilgisi Erencan Yardımcı Nereli, Maliyeti, Kaç Yaşında, Oynadığı Takım ve Performans Bilgisi

ANLAŞMA SAĞLANDI

Galatasaray, Elias Jelert ile anlaşma sağladı. Şimdi kulüpler arasında bonservis bedeli ve sonraki satıştan pay konusunda nihai görüşmeler yapılıyor. Bu görüşmelerin tamamlanmasının ardından transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Son anda bir aksilik çıkmaması halinde, Galatasaray'ın transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor. Sarı kırmızılı takım, Elias Jelert'i kadrosuna katmak için son aşamaya geldi.

HAZIRLIK MAÇINDA YOK

Elias Jelert'in Kopenhag'ın salı günü Sonderjyske ile oynayacağı hazırlık maçında forma giymeyeceği belirtildi. Bu kararın, oyuncunun Galatasaray ile devam eden transfer görüşmeleri nedeniyle alındığı ifade edildi.