Kemal Sunal ve Fatma Girik'in başrollerini paylaştığı Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Postacı'da Lütfü karakterine hayat veren Erdal Özyağcılar, sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Kibar Feyzo, Çöpçüler Kralı, Sultan gibi filmlerle hafızalara kazınan usta oyuncu, aynı zamanda Bizimkiler, Şehnaz Tango, Elveda Rumeli ve Yabancı Damat gibi dizilerdeki performanslarıyla da büyük beğeni topladı. Ancak birçok kişi, başarılı oyuncunun özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri merak ediyor.

Erdal Özyağcılar’ın Eşi Kim?

76 yaşındaki Erdal Özyağcılar'ın eşi, kendisi gibi sanat camiasından gelen Güzin Özyağcılar. Çiftin mutlu evliliği, sanat dünyasında parmakla gösterilen örneklerden biri olarak kabul ediliyor. Güzin Özyağcılar da tıpkı eşi gibi oyunculuk kariyerinde önemli başarılara imza atmış bir isim.

66C8B8A29B4F9A903060Dc9B

Kadın Kuaförleri Pazar Günü açılması muaf mı, Neden Kapalı? Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak Mı? Kadın Kuaförleri Pazar Günü açılması muaf mı, Neden Kapalı? Kuaförler Pazar Günü Açık Olacak Mı?

Güzin Özyağcılar ve Erdal Özyağcılar Nasıl Tanıştı?

Erdal Özyağcılar, Güzin Özyağcılar ile tanıştığında konservatuvar öğrencisiydi. Bu tanışma, ilerleyen yıllarda büyük bir aşka ve evliliğe dönüştü. Ünlü çift, 1972 yılında dünya evine girdi ve bu evlilikten Emrah ve Zeynep adında iki çocukları oldu.

Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Erdal Özyağcılar, özellikle sosyal medyada takipçi sayısı fazla olan oyunculara daha fazla rol teklif edilmesine tepki göstermişti. Bu açıklaması, büyük yankı uyandırmış ve X (Twitter) platformunda trend topic olmasına neden olmuştu.

Erdal Özyağcılar’ın eşini ilk kez duyan birçok kişi, kısa süreli bir şaşkınlık yaşıyor. Güzin Özyağcılar ile olan evliliği, sanat camiasında uzun yıllardır parmakla gösterilen bir ilişki olarak biliniyor.