Erman Toroğlu ve Metin Akpınar gibi tanınmış isimler, bu düzenlemeden etkilendi ve fahri trafik müfettişliği yetkilerini kaybetti. Uluslararası yol güvenliği uzmanı ve 10 yıllık fahri trafik müfettişi Tülay Korkmaz, yaptığı açıklamada bu yeni düzenlemeyi doğruladı ve yaş sınırının yanı sıra yılda iki kez eğitim şartının da getirildiğini belirtti. Toroğlu ve Akpınar, bu yaş kriterine takılan isimler arasında yer alıyor.

Fahri Trafik Müfettişliğine Yaş Sınırı Getirildi!

Fahri trafik müfettişlerinin görev ve yetkileriyle ilgili yapılan düzenlemeyle 70 yaş sınırı getirildi. Artık 70 yaş ve üstündeki vatandaşlar bu görevi yapamayacak. Tülay Korkmaz yaptığı açıklamada, "Biz para karşılığı değil gönüllü olarak gördüğümüz cezaları yazabiliyoruz. Devlet bu yetkiyi bize veriyor, ancak 70 yaş sınırı ve yılda 2 defa eğitim şartı getirildi" dedi.

Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne? Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne?

Yeni düzenleme ile fahri trafik müfettişliği için 70 yaş sınırı getirildi ve müfettişlere yılda iki kez eğitim alma zorunluluğu getirildi. Tülay Korkmaz, bu düzenlemeye uymayan müfettişlerin yetkilerinin iptal edileceğini belirtti.

Erman Toroğlu ve Metin Akpınar'ın Yetkileri İptal Edildi!

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu ile oyuncu Metin Akpınar, 70 yaş sınırına takıldıkları için fahri trafik müfettişliği görevleri iptal edilen isimler arasında yer aldı. Bu düzenleme ile uzun süredir fahri trafik müfettişliği yapan bu iki isim de yetkilerini kaybetti.