Sevilen program "Esra Erol'da," 28 Haziran 2024 tarihinde sezon finali yaparak kısa bir ara vermişti. Yaz aylarının sona ermesiyle birlikte izleyiciler, Esra Erol'un 2024 yılı yeni sezonunun ne zaman başlayacağını büyük bir merakla beklemeye başladı. Geçtiğimiz sezon boyunca gündeme taşıdığı konularla izleyicileri ekran başına kilitleyen Esra Erol, yeni sezonda da büyük ilgiyle takip edilecek. Peki, Esra Erol'un yeni sezon bölümleri ne zaman ekranlara gelecek? İşte, 2024 yılı için belirlenen yayın tarihi ve merak edilen detaylar...

Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Esra Erol'un yeni sezon tarihiyle ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmadı, ancak Ağustos ayı sonuna doğru programın yeniden ekranlarda olması bekleniyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sezon da izleyicilerini ekran başına toplayacak olan Esra Erol'un programının, yaz dönemi sonrasında ATV'de yayınlanması öngörülüyor.

Esra Erol Kimdir?

Esra Erol, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp'te dünyaya geldi. Aslen Sinoplu olan Erol, polis bir babanın kızı olarak büyüdü ve dört kardeşi bulunmaktadır. İlköğrenimini Kütahya'da tamamlayan Erol, Kız Lisesi Çini ve Seramik bölümünden mezun olduktan sonra eğitimine Açık Öğretim Fakültesi'nde devam etti. Ardından Maltepe Üniversitesi'nde diksiyon ve spikerlik kursu alarak, Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitimini sürdürdü.

Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Kariyerine Flash TV'de "Desti İzdivaç" adlı programla evlilik programı sunuculuğuyla başlayan Esra Erol, ulusal kanallarda kendi ismini taşıyan programlarıyla geniş bir kitleye ulaştı. Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülüne layık görülen Erol, Ali Özbir ile evlidir ve iki çocuk annesidir.