2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda final heyecanı bu gece doruğa çıkacak. İspanya ve İngiltere, Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda şampiyonluk için mücadele edecek.

İNGİLTERE'NİN ŞAMPİYONLUK HASRETİ SONA ERECEK Mİ?

Avrupa Şampiyonası'nda daha önce kupa sevinci yaşamayan İngiltere Millî Takımı, 1966 Dünya Kupası'ndan bu yana uluslararası alandaki tek büyük başarısını tekrarlamak istiyor. Çeyrek finalde İsviçre'yi ve yarı finalde Hollanda'yı geçerek finale yükselen İngilizler, uzun süren şampiyonluk özlemini sona erdirmek için sahaya çıkacak.

DEV PRİM BELLİ OLDU

İngiltere kadrosu için final mücadelesinin önemi büyük. The Sun'da yer alan habere göre, İngiliz oyuncular turnuvayı kazanmaları halinde bonuslar, cirolar ve anlaşmalar yoluyla yaklaşık 1 milyar sterlin kazanabilirler. Özellikle genç yetenek Jude Bellingham'ın, kupayı kaldırmaları durumunda 400 milyon sterlinlik bir kazanç elde edeceği bildirildi.

14 Haziran'da ev sahibi Almanya ile İskoçya arasında oynanan açılış maçıyla başlayan EURO 2024, bu gece Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak final maçıyla sona erecek. 

İspanya: Grup aşamasında sergilediği etkili performansla dikkat çeken İspanya, eleme turlarında da başarılı bir grafik çizdi. Yarı finalde Fransa'yı mağlup eden İspanyollar, finalde İngiltere'ye karşı mücadele edecek.

Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti (29 Ağustos): Golleri ve Önemli Pozisyonları Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti (29 Ağustos): Golleri ve Önemli Pozisyonları

İngiltere: İsviçre'yi çeyrek finalde, Hollanda'yı ise yarı finalde eleyerek finale yükselen İngiltere, şampiyonluk için son adımı atmak istiyor.