Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabında yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Leopar desenli mayosuyla verdiği pozları Instagram'da takipçileriyle paylaşan Evcen, kısa sürede gündem oldu. Evcen'in bu paylaşımlarına eşi Burak Özçivit de kayıtsız kalmayarak, kalp emojileriyle karşılık verdi.

Screenshot 39

İki Çocuk Annesi Evcen'den Fit Pozlar

Fahriye Evcen'in fit görünümü sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekerken, "Kim der 2 çocuk annesi" ve "Yaş aldıkça daha da güzelleşiyor" gibi yorumlar yapıldı. 38 yaşındaki oyuncunun cesur tatil pozları, kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Screenshot 38

Burak Özçivit'ten Eşi Fahriye Evcen'e Romantik Yorum

Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Eşi Burak Özçivit, Fahriye Evcen'in bu dikkat çeken paylaşımlarına kalp emojileriyle yorum yaptı. Çiftin romantik etkileşimleri, hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Screenshot 36

Fahriye Evcen'in Tatil Paylaşımları Sosyal Medyada Gündem Oldu

Fahriye Evcen'in paylaştığı leopar desenli mayo pozları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Evcen'in bu cesur paylaşımı, hayranları arasında yoğun ilgiyle karşılandı.

Screenshot 40