Fahriye Evcen, sosyal medya hesabında paylaştığı son fotoğraflarla büyük ilgi topladı. İki çocuk annesi olan Evcen, siyah mini şortuyla bahçede çekilen pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Fit haliyle beğeni toplayan ünlü oyuncunun paylaşımı, kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

Evcen'in Bahçe Pozları İlgi Gördü

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, siyah mini şortuyla bahçede verdiği renkli pozları Instagram hesabında paylaştı. Fit ve formda haliyle dikkat çeken Evcen, "Kim der iki çocuk annesi" yorumlarına maruz kaldı.

Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Leyla Dizisi Mümtaz'ı Murat Serezli Kimdir? Murat Serezli'nin Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Fahriye Evcen Mini Şort 2

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Fahriye Evcen'in paylaşımları, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncunun siyah mini şortlu pozları, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Evcen'in boyu ve kilosu da takipçileri tarafından merak konusu oldu.

"Göründüğü Gibi Değilmiş"

Takipçileri, Fahriye Evcen'in fit hali ve uzun bacaklarıyla ilgili çeşitli yorumlar yaparken, "Göründüğü gibi değilmiş" şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Evcen'in paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Fahriye Evcen Mini Şort

İki Çocuk Annesi

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 2017 yılında evlenmiş ve 2019 yılında ilk çocukları Karan'ı kucaklarına almışlardı. Ocak ayında ise ikinci çocukları Kerem dünyaya geldi. Evcen, sosyal medyada sık sık aile hayatına dair paylaşımlar yapıyor.