Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho'nun talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü transferleri sonrasında duraklayan sarı-lacivertliler, bir günde üç yeni oyuncunun transferini açıkladı. Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun'u, Alanyaspor'dan bonservisiyle aldığı Oğuz Aydın'ı ve Al-Ahli'den kiraladığı Allan Saint-Maximin'i resmen kadrosuna kattı.

Kerem Aktürkoğlu Kimdir? Türk Futbolunun Yükselen Yıldızı Portekiz'e Uzandı Kerem Aktürkoğlu Kimdir? Türk Futbolunun Yükselen Yıldızı Portekiz'e Uzandı

ZATEN YER VERME ŞANSIMIZ YOK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fortuna Düsseldorf maçı sonrası milli futbolcu Oğuz Aydın'ın transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Buruk, "Oğuz Aydın konusunu, elimizde 7-8 kanat oyuncusu var. Sayımızın en yüksek olduğu yer. Oraya bir transfer daha yapmak çok mantıklı bir şey değildi. Zaten yer verme şansımız yok." şeklinde konuştu.

Oğuz Aydın Transfer Video Gönderme 1

ARADIĞINIZ KİŞİ ŞU ANDA MEŞGUL

Fenerbahçe, milli futbolcu Oğuz Aydın'ın transferi ile ilgili olarak bir tanıtım videosu yayınladı ve ezeli rakibi Galatasaray'a göndermede bulundu. Yayınlanan videoda Oğuz Aydın, Florya'dan arandığı sırada önce kulaklarını kapatıp ardından aramayı sessize alıyor. Bir süre sonra ise telesekreter sesiyle "Aradığınız kişi şu anda meşgul. Lütfen daha sonra denemeyiniz" ifadeleri kullanılıyor.

MİCHY BATSHUAYİ GÖNDERMESİ

Videoda dikkat çeken bir diğer konu ise sarı-kırmızılıların Michy Batshuayi ile anlaşması sonrası Fenerbahçe'nin verdiği yanıt oldu. Fenerbahçe, Belçikalı forvet için Galatasaray'a hurdacı arabasındaki Batman maskesi detayıyla "O bizim artık eskimiz, işimize yaramıyor" göndermesinde bulundu. Video sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.