Hücum hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun ile anlaşma sağladı. Sarı-lacivertli kulübün, tecrübeli golcüyle 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Sarı-lacivertli ekip, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun'u kadrosuna kattı. Fenerbahçe, tecrübeli golcü ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

MAAŞI MERAK KONUSU

Cenk Tosun'un Fenerbahçe'de ne kadar kazanacağı merak ediliyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, iddialara göre Cenk Tosun yıllık 750 bin Euro kazanacak. Bu rakamın kesinliği ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Erencan Yardımcı Nereli, Maliyeti, Kaç Yaşında, Oynadığı Takım ve Performans Bilgisi Erencan Yardımcı Nereli, Maliyeti, Kaç Yaşında, Oynadığı Takım ve Performans Bilgisi

GEÇTİĞİMİZ SEZON PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 47 maçta görev alan Cenk Tosun, 11 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi. Sarı-lacivertliler, bu transferle hücum hattını daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe ve Cenk Tosun arasında gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda anlaşmaya varıldı. Cenk Tosun'un cumartesi günü resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Transferin detayları ve oyuncunun alacağı maaş, resmi açıklamalarla duyurulacak.