Yaz transfer dönemi çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Liverpool'da forma giyen Uruguaylı yıldız Darwin Nunez için resmi girişimlere başladı. İngiliz ekibine 85 milyon euroya mal olan Nunez, Süper Lig devinin radarına girdi.

NUNEZ İÇİN KİRALAMA TEKLİFİ

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun talebi üzerine Darwin Nunez için Liverpool'a 1 yıllık kiralama teklifi iletti. Portekizli teknik direktör, Nunez'in takımına büyük katkı sağlayacağını belirtti.

LİVERPOOL'DAN YANIT GELDİ

İngiliz basını, Fenerbahçe'nin yaptığı teklifi duyurdu. Liverpool, yeni teknik direktörü Arne Slot'un oyuncuyla çalışma kararı alması nedeniyle kiralama teklifini reddetti. Nunez'in takımda kalmasına karar verildi.

NUNEZ TRANSFERİ REDDEDİLDİ

Liverpool'un Nunez'i bırakmama kararı alması üzerine Fenerbahçe, bu transferi rafa kaldırdı. Güncel piyasa değeri 70 milyon euro olan yıldız golcü, İngiliz ekibinde kalmaya devam edecek.

Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek? Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek?

FENERBAHÇE'NİN ALTERNATİF PLANLARI HAZIR

Şampiyonluk hedefiyle yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe, Darwin Nunez transferinin gerçekleşmemesi üzerine alternatif isimlere yönelecek. Yönetim, takımın güçlenmesi için çalışmalarına devam edecek.