Geçtiğimiz sezon Roma'da kiralık olarak forma giyen Romelu Lukaku, Chelsea'ye geri döndü. Ancak, İngiliz ekibinin yeni sezon kadro planlamasında Belçikalı golcüye yer vermemesi dikkat çekti. Chelsea, yıldız oyuncu için transfer planlarını hızla devreye soktu.

İTALYA'DAN SÜRPRİZ TRANSFER İDDİASI

İtalya basınında çıkan haberlere göre, Chelsea, Napoli'ye Romelu Lukaku ve Victor Osimhen'in takası için teklif götürdü. Napoli'nin de Belçikalı golcüyü kadrosuna katmak istemesi üzerine teklifi kabul ettiği belirtildi.

LUKAKU-OSİMHEN TAKASI

Çizme medyasında çıkan haberlere göre, Chelsea, Napoli'ye Lukaku-Osimhen takası için resmi teklifte bulundu. Napoli, Belçikalı golcüyü kadrosuna katmak isterken, teklifin kabul edildiği ifade edildi. Anlaşmanın detayları hakkında ise bilgi verilmedi.

LUKAKU'DA GERİ SAYIM BAŞLADI

Napoli, Romelu Lukaku ile görüşmelerinde mutlu sona ulaştı. İtalyan ekibi, golcü oyuncuya senelik 6 milyon euro ve bonuslarla birlikte 3 yıllık sözleşme teklif etti. Taraflar arasında prensipte anlaşma sağlandığı ve imzaların kısa süre içinde atılacağı bildirildi.

CHELSEA'NİN OSİMHEN İLE ANLAŞMASI

Chelsea'nin de Napoli'nin yıldız golcüsü Victor Osimhen ile prensipte anlaştığı belirtildi. Bonservis pazarlıklarının tamamlanmasının ardından transferin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

LUKAKU'NUN ROMA KARNESİ

Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti! Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti!

Geçtiğimiz sezon Roma'da kiralık olarak forma giyen Romelu Lukaku, 47 maçta süre aldı. Yıldız oyuncu bu müsabakalarda 21 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.