Fenerbahçe, İsviçre'nin Lugano takımıyla Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşarak rakibini elemeyi başardı ve adını bir üst tura yazdırdı. Sarı lacivertli takım, şimdi Fransa'nın güçlü ekiplerinden Lille ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, Lille takımını elemesi durumunda Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolunda bir adım daha atmış olacak. Ancak, bu son sınav olmayacak. Fenerbahçe, Lille'i yenerse play-off maçlarına çıkma hakkı kazanacak. Play-off turunda da rakibini eleyebilirse Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılacak.

Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla… Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla…

Lille Maçı Detayları

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Lille ile karşılaşacak. İlk maç 6 Ağustos'ta deplasmanda, rövanş maçı ise 13 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak. Fenerbahçe'nin hedefi, bu zorlu eşleşmeden galip ayrılarak play-off turuna yükselmek.

Play-Off Maçları ve Grup Aşaması

Şampiyonlar Ligi play-off turu maçları 20-21 ve 27-28 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Play-off turunu geçmeyi başaran takımlar, 31 Ağustos'ta yapılacak grup maçları kura çekimine katılacak ve Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mücadele etme hakkı kazanacak.