Fenerbahçe, Anderson Talisca transferi için harekete geçti. Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr ile bonservis konusunda anlaşmaya varan sarı-lacivertli ekip, transferde büyük mesafe kat etti. Teknik direktör Jose Mourinho'nun da onay verdiği transferde, Fenerbahçe yönetimi Talisca ile maaş pazarlıklarına başladı.

BONSERVİS VE MAAŞ DETAYLARI

Fenerbahçe, Al-Nassr ile yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedeli konusunda el sıkıştı. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul ederken, sarı-lacivertli ekip, Suudi kulübünden yıllık yaklaşık 12 milyon euro kazanan Talisca'nın maaşını aşağıya çekmeye çalışıyor.

Talisca 1

4 YILLIK SÖZLEŞME VE BONUSLAR

Fenerbahçe, Talisca'ya birçok bonusun eklendiği 4 yıllık bir sözleşme teklifinde bulundu. Pazarlıklarda büyük mesafe kat edildiği belirtiliyor ve yakın zamanda bu transferin resmen açıklanması bekleniyor.

Erencan Yardımcı Nereli, Maliyeti, Kaç Yaşında, Oynadığı Takım ve Performans Bilgisi Erencan Yardımcı Nereli, Maliyeti, Kaç Yaşında, Oynadığı Takım ve Performans Bilgisi

AL-NASSR KARİYERİ

Anderson Talisca, Al-Nassr formasıyla toplam 85 maça çıkarken, 68 gol ve 10 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. Talisca'nın Türkiye'ye dönüşü, Süper Lig'de büyük heyecan yaratacak.