Fenerbahçe, orta sahasını güçlendirmek amacıyla Fiorentina'nın Faslı ön liberosu Sofyan Amrabat'ı kadrosuna kattı. Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir? başlıklı haberimizde, oyuncunun transfer süreci ve İstanbul'a gelişine dair detayları bulabilirsiniz.

Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman Gelecek?

Fenerbahçe, Sofyan Amrabat transferini nihayet sonuçlandırdı. Sarı-lacivertliler, 28 yaşındaki futbolcuyu bir sezonluğuna 2 milyon Euro bedelle kiraladı. Anlaşmada 15 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu da bulunuyor. Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir? sorusunun yanıtı olarak, Amrabat'ın kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Amrabat’ın İstanbul’a Geliş Saati ve Uçak Bilgisi Nedir?

Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir? sorusuyla ilgili olarak, Amrabat'ın geliş saati ve uçak bilgisi henüz tam olarak netleşmedi. Ancak oyuncunun en geç birkaç gün içinde İstanbul'da olması planlanıyor. İstanbul'a geldikten sonra sağlık kontrolünden geçecek olan Faslı oyuncu, Fenerbahçe ile 1+3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek? Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek?

Sofyan Amrabat, geçen sezonu Manchester United'da kiralık olarak geçirmişti. Fiorentina, Amrabat'ı 2020 yılında Hellas Verona'dan 19 milyon 500 bin Euro karşılığında transfer etmişti. Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir? sorusunun cevaplarını merak eden Fenerbahçe taraftarları, oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından resmi imza törenini bekliyor.