Yıldız Futbolcu Oğuz Aydın'ın Fenerbahçe ile anlaşma sağlayıp sağlamadığı merak konusu oldu. Oğuz Aydın'ın hangi takımda olduğu futbol severler tarafından merakla bekleniyor. Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Oğuz Aydın'ın durumu hakkında resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe, Oğuz Aydın transferi için Alanyaspor'a 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Ödeme taksitler halinde yıllara yayılarak yapılacak. Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Oğuz Aydın bugün saat 23.10'da İstanbul Yeni Havalimanı'nda olacak. Salı günü sağlık kontrolünden geçecek ve 4 yıllık sözleşmeye imzasını atacak. Resmi imzanın ardından ise sarı lacivertli takıma katılacak.

OĞUZ AYDIN KAÇ YAŞINDA, NE ZAMAN DOĞDU?

27 Ekim 2020 yılında Hollanda’nın Lahey kentinde dünyaya gelen Oğuz Aydın, kariyerine İzmir Bucaspor’un altyapısında 2016 yılında başlamıştır.

OĞUZ AYDIN NERELİ, MEMLEKETİ NERESİ?

Hollanda'da doğmuştur ve Türk kökenlidir.

Oğuz Aydın 1

OĞUZ AYDIN PERFORMANSI

Oğuz Aydın kariyerinde oynadığı 193 karşılaşmada 42 gol ve 17 asistlik katkı verdi. Geçen sezon Alanyaspor forması ile toplamda 38 resmi maça çıkan ve attığı 13 golle takımının skor yükünü alan Oğuz, verdiği 8 gol pası ile de Akdeniz ekibinin en etkili ismi oldu.

OĞUZ AYDIN MALİYETİ NE KADAR?

1 Temmuz 2021 yılında Alanyaspor’a 238 bin Euro karşılığında transfer olmuştur. Fenerbahçe'nin yerli havuzuna yapacağı bir diğer hamle ise Corendon Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın olacak. Sarı-lacivertliler, bu transfer için Akdeniz ekibiyle 6 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladı. Fenerbahçe, oyuncu için vereceği bu bonservis bedelini yıllara bölerek ödeyecek.

Oğuz Aydın 3

Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti! Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti!

OĞUZ AYDIN KARİYERİ

Profesyonel Futbol kariyerine 2015-2016 sezonunda AZ Alkmaar altyapısında başlayan oyuncu 2017-18 sezonunda ise Bucaspor Altyapısından A Takım’a yükseldi. Oyuncunun kariyerinde Bucaspor, 1928 Bucaspor, Karabey Belediyesi gibi takımlar bulunurken 2021/2022 sezonu ise Bucaspor 1928 takımından Alanyaspor’a transfer oldu. 2018 yılında A takıma yükselen genç futbolcu profesyonel anlamda ilk maçını 27 Ocak 2018 yılında Eyüpspor’a karşı oynamıştır. Fatih Tekke ile yükselişe geçen Oğuz Aydın, 13 gol ve 7 asist ile 2023-24 sezonunu tamamlayarak A Milli Takım kadrosuna davet almıştır.