Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024'te Türkiye formasıyla sergilediği performansla Avrupa’nın dev kulüplerinin ilgisini çekti. Borussia Dortmund'un ciddi şekilde ilgilendiği yıldız futbolcu için Manchester United'dan da Fenerbahçe'ye dikkat çekici bir takas teklifi geldi.

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'deki performansıyla adından sıkça söz ettirirken, 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki başarılı oyunuyla da büyük kulüplerin radarına girdi. Adı daha önce Borussia Dortmund ve Arsenal ile anılan genç yıldız, turnuva sonrası birçok Avrupa devinin transfer listesine girdi.

MANCHESTER UNİTED KARARLI

İngiliz devi Manchester United, Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak için ciddi bir çaba gösteriyor. United, Kadıoğlu için 25 milyon euro ödemeye hazır olduğunu bildirdi. Ancak, Fenerbahçe bu teklifi yeterli bulmayarak 30 milyon euro talep etti.

Fenerbahçe, Manchester United'ın teklif ettiği 25 milyon euronun üzerine çıkmak istiyor. Sarı-lacivertliler, 30 milyon euroya yakın bir rakam talep ediyor ve bu nedenle maliyeti düşürecek alternatifler arıyor.

Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti! Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti!

TAKAS TEKLİFİ GÜNDEMDE

Manchester United, anlaşmayı sağlamak için kadrosundaki bazı oyuncuları takas olarak teklif etmeyi planlıyor. Todofichajes'te yer alan habere göre, bu takas için seçilen oyuncu Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'nun da beğendiği Victor Lindelof.

MOURİNHO'NUN İSTEĞİ

Lindelof, sözleşmesinin son yılına girerken, Manchester United hem onu hem de Christian Eriksen’i elden çıkarmak istiyor. Eğer takas gerçekleşirse, Mourinho ve Lindelof, Portekizli teknik adamın kulüpteki dönemi sonrası tekrar bir araya gelecek.