Brighton’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, taraftarlarla tanışırken yalnızca futboluyla değil, şıklığıyla da göz kamaştırdı. Ünlü Türk moda tasarımcısı Atıl Kutoğlu, Kadıoğlu'nun stili hakkında "Modern ve cool, kendisine yakışmış, abartısız şıklıkla sahaya çıktı" yorumunu yaparak beğenisini dile getirdi.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

"Ferdi'nin Stili Sezon Boyunca Konuşulacak"

Kelebek moda yazarı Hande Can, Ferdi Kadıoğlu'nun krem rengi kruvaze kesim keten takım elbisesi ve kahverengi ayakkabılarıyla tribünleri selamlarken stilinin de büyük ses getirdiğini belirtti. Can, "Performansı kadar kıyafetleriyle de oldukça konuşulacak" diyerek, Kadıoğlu'nun sezon boyunca moda dünyasında da adından söz ettireceğini ifade etti.

Kıyafet Seçimini Kız Arkadaşı Yaptı

Ferdi Kadıoğlu'nun dikkat çeken kıyafet seçiminin, kız arkadaşı Sera Vrij tarafından yapıldığı öğrenildi. Ferdi'nin kıyafetinin, Tadic’in hediyesi olduğu söylentilerinin aksine, bu şıklığın arkasında sevgilisinin olduğu ortaya çıktı.