Fenerbahçe'den Brighton'a transfer olan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, yeni macerasına talihsiz bir sakatlık haberiyle başladı. Ferdi Kadıoğlu’ndan şok eden sakatlık haberi, yeni takımına talihsiz başladı! başlıklı haberimizde, bu üzücü gelişmenin detaylarını ve futbolcunun sağlık durumu hakkında bilgileri bulabilirsiniz.

Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu! Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu!

Brighton’da Ferdi Kadıoğlu Şoku: Talihsiz Başlangıç

Fenerbahçe’den 30 milyon euro gibi rekor bir bedelle Brighton’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, yeni takımında şanssız bir sakatlık yaşadı. Ferdi Kadıoğlu’ndan şok eden sakatlık haberi ifadesiyle dikkat çeken bu gelişme, hem Brighton taraftarlarını hem de milli takımı üzdü.

TFF Sakatlık Haberini Duyurdu

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklanırken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığı bildirildi. Ferdi Kadıoğlu’ndan şok eden sakatlık haberi sonrasında futbolcunun sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Ferdi Kadıoğlu'nun Durumu Belirsiz

Brighton'da talihsiz bir başlangıç yapan Ferdi Kadıoğlu'nun ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı merak konusu