Antalya'da bu yıl 26'ncısı düzenlenecek olan Uluslararası Feslikan Yaz Şenlikleri ve Yağlı Güreşleri, 3-4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Çok sayıda başpehlivanın katılacağı güreşler öncesinde Koray Avcı ve Nazlı Öksüz vereceği konser ile Feslikan'a gelenleri coşturacak.

Feslikan'da Büyük Coşku

Antalya'nın Konyaaltı ilçesine bağlı Feslikan Yaylası'nda gerçekleştirilecek olan 26. Uluslararası Feslikan Yaz Şenlikleri ve Yağlı Güreşleri, 3-4 Ağustos tarihlerinde güreş tutkunlarını bir araya getirecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesi iş birliğinde düzenlenen etkinlik, bölgenin en ünlü yaylaları arasında bulunan yaklaşık 2 bin metre yükseklikteki Feslikan Yaylası'nda yapılacak.

Koray Avcı ve Nazlı Öksüz Konseri

Etkinlikler kapsamında, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00'de Türk Halk Müziğinin sevilen seslerinden Nazlı Öksüz ve kendine özgü tarzıyla tanınan Koray Avcı sahne alacak. Katılımcılar, Feslikan Yaylası'nın serin ve temiz havasında müzik dolu unutulmaz bir gece yaşayacak.

Başpehlivanlar Feslikan'da

4 Ağustos Pazar günü ise güreş tutkunları için büyük bir gün olacak. Çok sayıda başpehlivanın katılacağı yağlı güreşler, saat 09.00'da dua okunmasının ardından başlayacak.

Vatandaşlara Davet

Silifke Kalesi'nde Tılsımlı Mezar Tableti Bulundu: Tarihin Sırlarına Yolculuk Silifke Kalesi'nde Tılsımlı Mezar Tableti Bulundu: Tarihin Sırlarına Yolculuk

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Çok önemsediğimiz ve çeyrek asrı geçen Feslikan güreşlerimizi bu yıl Antalya Büyükşehir Belediyesi ile beraber gerçekleştiriyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek de Feslikan güreşlerini çok önemsiyor. 2 gün boyunca büyük bir coşkunun yaşanacağı Feslikan yaylamıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.