Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu! Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu!

Son iki sezonu Okan Buruk yönetiminde şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer dönemine Michy Batshuayi takviyesiyle hızlı bir giriş yaptı ve birçok önemli isimle görüşmelerini sürdürüyor.

SAĞ BEK TRANSFERİNDE SON DURUM

Galatasaray, sağ bek transferi için Fransa Ligue 1'de Rennes forması giyen Guela Doue ile anlaşmaya çok yakın. Sağ bek ve orta saha bölgelerini öncelikli hedef olarak belirleyen Aslan, bu bölgelerde yapılacak transferler için aşama kaydetmeye başladı.

Rabiot Galatasaray 2

ORTA SAHA İÇİN FRANSIZ RABİOT İSMİ GEÇİYOR

Okan Buruk'un raporları doğrultusunda yıldız oyuncularla görüşmelerini sürdüren Galatasaray, taraftarlarda heyecan yaratacak bir ismi gündemine aldı. DAZN'da yer alan habere göre, sarı-kırmızılı takım Juventus ile sözleşmesi sona eren Adrien Rabiot transferinde ısrarcı. Fransız yıldız için girişimlerine devam eden Galatasaray, Rabiot'u kadrosuna katmak için şartları zorluyor.

Rabiot Galatasaray

RABİOT KİMDİR, KAÇ GOL ATTI VE ASİST YAPTI

Fransa Milli Takımı ile Avrupa Futbol Şampiyonası'na da katılan 29 yaşındaki Adrien Rabiot, geçen sezon Juventus'ta çıktığı 35 maçta 5 gol attı ve 3 asist yaptı. Rabiot, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Galatasaray, bu transferle orta saha bölgesine büyük bir güç katmayı hedefliyor.

GALATASARAY YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Sarı-kırmızılı ekip, önümüzdeki günlerde genç futbolcuya imza attırmayı planlıyor. Orta saha transferi için şartları zorlayan Galatasaray, yakın zamanda bu transferde durumu netleştirecek. Galatasaray, hem sağ bek hem de orta saha transferleri ile yeni sezona güçlü bir kadro ile girmeyi hedefliyor.