Galatasaray, transferde öncelik verdiği sağ bek bölgesinde transferi tamamlamak üzere. Teknik direktör Okan Buruk'un 1 numaralı adayı Doue ile anlaşmaya varıldı. Sarı-kırmızılılar, bu transferi 6 milyon euro civarında bir maliyetle bitirmeyi hedefliyor.

YENİ TRANSFER GUELA DOUE KİMDİR?

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Guela Doue, 17 Ekim 2002 yılında Angers'te doğdu. Futbol kariyerine 2011-12 sezonunda Stade Rennais FC altyapısında başlayan oyuncu, 2020-21 sezonunda Rennes U19 takımında forma giydi. Başarılı performansıyla 2022-23 sezonunda Rennes’in A Takımı’na yükselen Doue, Ligue 1’de 24, Avrupa Ligi’nde ise 4 maçta oynadı. Fildişili oyuncu, bu sezon Rennes formasıyla 35 maça çıkarken 4 asist yaptı. Genç oyuncunun piyasa değeri 8 milyon Euro ve Rennes takımı ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek? Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek?

TRANSFER BEDELİ 6 MİLYON EURO

Galatasaray, sağ bek transferi için yoğun çaba sarf ediyor ve Guela Doue transferinde mutlu sona yaklaşıldı. Kulüpler arasındaki pazarlıklar devam ederken, sarı-kırmızılılar bu transferi 6 milyon euroya bitirmeyi planlıyor.