Galatasaray'da Guela Doue transferinin neden gerçekleşmediğine dair gerçekler ortaya çıktı. Genç sağ bekin transferinin son anda gerçekleşmemesinin nedeninin, Doue'nin menajerinin talep ettiği özel maddeler olduğu vurgulandı. Sağ beke Elia Jelert transferini gerçekleştiren Galatasaray, Danimarkalı futbolcu öncesi Guela Doue için uzun süre mesai harcamıştı.

Anlaşmanın Son Anda Bozulması

Hatta Galatasaray, Doue transferi için her konuda anlaşma sağlamış ancak imzalar son anda atılmamıştı. Galatasaray'ın Guela Doue transferinin gerçekleşmemesinin ardındaki sır perdesi aralandı.

Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir? Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir?

Menajerin Talepleri

Milliyet'in haberine göre, transferin direkten dönmesinin sebebi Guela Doue'nin menajerinin sözleşmeye koydurmak istediği özel maddeler. Haberde, Doue'nin menajerinin oyuncuya yapılacak ödemelerin gecikme süresinin 15 günü aşması halinde sözleşmeye tek taraflı fesih hakkı koydurmak istediği aktarıldı. Bunun yanı sıra menajerin, 6 ayı geçen sakatlık durumunda kulübün fesih hakkının kontratta yer almamasını şart koştuğu kaydedildi.

Anlaşma Şartları

Galatasaray, Guela Doue transferi için Rennes ile 6 milyon euro + bonuslar, futbolcuyla ise seneliği 1.2 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkışmıştı. Ancak menajerin talep ettiği bu özel maddeler nedeniyle transfer gerçekleşmedi.

Elia Jelert Transferi

Bu gelişmenin ardından Galatasaray, sağ beke Elia Jelert transferini gerçekleştirdi. Danimarkalı futbolcunun bonservis ve maaş şartları da kısa süre önce açıklandı.