Kanal D ekranlarında yayınlanan "Gelinim Mutfakta" programının yeni sunucusu Aslı Hünel oldu. Nursel Ergin’in beklenmedik ayrılığı sonrası Aslı Hünel’in bu göreve getirilmesiyle izleyicilerin aklında "Gelin Evi’ni kim sunacak?" sorusu oluştu.

Gelin Evi’nin Yeni Sunucusu Kim Olacak?

Gelin Evi programının yeni sunucusu henüz kesinleşmedi. Aslı Hünel’in "Gelinim Mutfakta" programına geçmesi sonrası Gelin Evi programının yeni sunucusunun kim olacağı merakla bekleniyor.

Bolu Tünelinin Açılacağı Gün Ne Zaman, Bu Hafta Açılacak mı, Kaç Gün Kapalı Kalacak? Bolu Tünelinin Açılacağı Gün Ne Zaman, Bu Hafta Açılacak mı, Kaç Gün Kapalı Kalacak?

Aslı Hünel Kimdir?

Aslı Hünel, 4 Haziran 1977'de İstanbul'da doğmuş bir Türk sanat müziği sanatçısıdır. Sanat dünyasına olan ilgisi, Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başlamış ve genç yaşta şan dersleri alarak kendini geliştirmiştir. Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde sahne alarak adım atan Hünel, 2021'de Cem Küçük ile birlikte "Günaydın Türkiye" programını sunmuş ve ardından "Gelin Evi" adlı sabah kuşağı programında yer almıştır. Sanatçı, oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşidir ve ailesinin kökenleri Arap ve Selanik göçmenlerine dayanmaktadır. 12 Nisan 2018'de iş insanı Savaş Fatin Yurtsever ile evlenmiştir. Ancak, Hünel'in hayatında acı bir kayıp yaşanmış; babası Mehmet Fevzi Hünel, 26 Ekim 2020'de Covid-19 nedeniyle vefat etmiştir.