Gündüz kuşağının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Uzun zamandır yarışmanın sunuculuğunu yapan Nursel Ergin, sessiz sedasız yarışmadan ayrıldı. Ergin'in yerine gelen isim ise kısa sürede belli oldu.

Yeni Sunucu Aslı Hünel

Masumiyet Müzesi Dizisine Yargı’dan Başrol! Kaan Urgancıoğlu Anlaşmak Üzere… Masumiyet Müzesi Dizisine Yargı’dan Başrol! Kaan Urgancıoğlu Anlaşmak Üzere…

Daha önce Fatih Ürek, Demet Akalın, Onur Büyüktopçu ve Seda Sayan gibi isimlerin sunuculuğunu üstlendiği Kanal D'nin sevilen yarışmasına, Show TV'deki Gelin Evi programından ayrılan şarkıcı Aslı Hünel katıldı. Kanal D, Hünel'in yer aldığı yeni sezon tanıtımını da yayınladı.

Nursel Ergin'in Ayrılma Sebebi

Nursel Ergin'in yeni sezonda dinlenmek ve ailesiyle daha fazla zaman geçirmek istediği öğrenildi. Ergin'in bu kararı, hayranlarını şaşırttı.

Yeni Sezon Başlıyor

Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonunda Aslı Hünel, yarışmanın sunuculuğunu üstlenecek. Hünel'in katılımıyla birlikte programda yeni bir dönem başlayacak.

Gelinim Mutfakta, bugüne kadar birçok ünlü ismi ağırladı ve izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Aslı Hünel'in katılımıyla birlikte programın izlenme oranlarının artması bekleniyor.