Eski futbolcu Gökhan Çıra, sosyal medya hesabından kızıyla yaptığı bir paylaşım nedeniyle savcılık tarafından ifadesinin alınmasına karar verilmesi üzerine, sosyal medya üzerinden sert bir açıklama yaptı. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin eski eşi olan Gökhan Çıra, 2 yaşındaki kızıyla paylaştığı bir fotoğraf nedeniyle gündeme geldi.

Savcılık Soruşturması Başladı

Gökhan Çıra’nın kızıyla paylaştığı fotoğraf sonrasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın başvurusu üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında, Çıra’nın "aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali" suçundan ifadesinin alınmasına karar verildi. Ayrıca, mağdur çocuğun durumunun değerlendirilmesi için çocuk mahkemesinden danışmanlık tedbiri istenmesine ve Gökhan Çıra’nın bir süreliğine uzaklaştırılmasının talep edilmesine karar verildi.

İnci Taneleri Polis  Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada İnci Taneleri Polis Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada

Gökhan Çıra’dan Tepki: “Kızım Selenay Evlatlık Değil”

Gökhan Çıra, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Selenay’ın babası benim, bunu devletimiz DNA testleriyle kanıtlamıştır. Evlatlık diye kimse bir daha yazı yazıp saçma yerlere çekmesin” diyerek tepki gösterdi. Ayrıca, kızına olan sevgisini dile getiren Çıra, yapılan yorumlar nedeniyle üzüntü duyduğunu ifade etti.

“Biz Nasıl Bir Ülke Haline Geldik?”

Çıra, paylaşımında kızıyla oyun oynarken çekilen fotoğrafların yanlış anlaşıldığını belirterek, “Benim kızıma olan sevgimi kimse sorgulayamaz. Lütfen bir şeyleri yazıp çizerken düşünün. Kızıma olan sevgimi yanlış anlamayın” dedi. Bu süreçte yaşadığı duygusal zorlukları dile getiren Çıra, takipçilerine daha dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Kızının Üzerine Titrediğini Söyledi

Gökhan Çıra, kızı Selenay’ın kendisi için çok değerli olduğunu belirterek, “Selenay benim kırmızı çizgim, nefesim, her şeyim. Onun üzerine titrediğimi herkes bilsin” ifadelerini kullandı. Çıra, kızıyla ilgili herhangi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemediğini belirterek, yapılan yorumların kendisini derinden etkilediğini söyledi.