TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, 5. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezon fragmanının yayınlanmasıyla birlikte izleyicilerin akıllarında belli başlı sorular oluşmaya başladı. Gönül Dağı'nın yeni sezon fragmanında yer alan gizemli adam, izleyicilere "Acaba bu kişi Taner'in babası mı?" sorusunu sordurdu.

Gönül Dağı'ndaki Gizemli Adam Kim?

Yeni sezon fragmanında, Taner, Veysel ve Ramazan, dedeleri Abdullah ile birlikte at üzerinde bir sahnede yer alıyorlar. Tam bu sırada bir otobüs duruyor ve içinden yabancı bir adam iniyor. Taner'in "O kim?" diye sorması üzerine Abdullah'ın, "Sümmani'yem oldum talan. Nice gurbet ilde kalam. Bir küçücek Şevki balam. Baba der de ağlar m'ola" demesi, izleyicileri Taner'in babasının diziye dahil olabileceği yönünde düşüncelere sevk etti.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

Gönül Dağı'nın Yeni Sezon Fragmanı Hangi Sürprizleri Barındırıyor?

Gönül Dağı'nın yeni sezon fragmanı, dizinin hayranları tarafından büyük bir merakla karşılandı. Reyting rekortmeni dizinin yeni sezonunda hangi gelişmelerin yaşanacağı ve bu gizemli adamın kim olduğu, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Özellikle Taner'in babasının diziye dahil olup olmayacağı sorusu, dizinin hayranları arasında büyük bir merak konusu haline geldi.