Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor? Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor?

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, 5. sezonuna iddialı bir giriş yapıyor. 22 Ağustos 2024 tarihinde yayınlanan ilk teaser ile dizinin yeni sezonunda izleyicileri birbirinden ilginç sürprizlerin beklediği açıklandı. Gönül Dağı dizisine yeni karakterler giriş yapacak ve bu da hikayeye yeni bir soluk katacak.

Gönül Dağı'nın Yeni Sezon Çekimleri Nerede Gerçekleşiyor?

Televizyongazetesi'nde yer alan habere göre, dizinin yeni sezon çekimleri Eskişehir Sivrihisar'da tüm hızıyla devam ediyor. Gedelli kasabası, yine hüzünlü ve eğlenceli olaylara sahne olacak. Kaya ailesine katılacak yeni dostlarla birlikte izleyiciler, Gönül Dağı’nın sıcak, samimi ve sevgi dolu hikayelerini keyifle takip etmeye devam edecek. Dizi, her zamanki gibi Cumartesi akşamları Türkiye'de rüzgar estirecek.

Gönül Dağı'nın Hikayesi Neyi Anlatıyor?

Bozkırda bir Anadolu masalı olan Gönül Dağı, sapsarı toprakların, yıllarca dillerden düşmeyen efsanelerin ve unutulmaz aşkların hikayesini anlatıyor. Dizide, küçük dünyalarında büyük hayaller kuran Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç kuzenin ve onların aileleriyle sevdiklerinin yaşamından kesitler ekranlara yansıtılıyor.

Gönül Dağı'nın Yapım Ekibinde Kimler Var?

Dizinin yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz üstlenirken, yönetmen koltuğunda Yahya Samancı oturuyor. Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök ise dizinin senaryosunu kaleme alıyor.

Gönül Dağı'nın Kadrosunda Hangi Oyuncular Yer Alıyor?

Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu'nun paylaştığı dizide, ayrıca şu oyuncular bulunuyor: Nazlı Pınar Kaya, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Ege Aydan, Süeda Çil, Serkan Kuru, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Burak Can, Nuri Gökaşan, Zümre Meğreli, Hüseyin Sevimli, Öge Sözbaş, Müjde Zeynep Akdeniz, Şive Şenözen, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Burak Haktanır, Faruk Karagül, Gözde Dernek, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, İmren Şengel, Kübra Balcan.