Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Young Boys'u ağırlayarak devler ligine kalma mücadelesi verecek. İlk maçı 3-2 kaybeden Sarı Kırmızılılar, evinde avantajı lehine çevirmek ve adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdırmak istiyor. Kritik mücadele 27 Ağustos Salı günü saat 22:00'de TRT 1 ekranlarında naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Norveç Futbol Federasyonu’ndan hakem Espen Eskas'ın yöneteceği maçta, Galatasaray'ın kazanamaması durumunda UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edeceği belirtildi.

İlk Maçta Ne Oldu?

İlk karşılaşmada deplasmanda 3-2 mağlup olan Galatasaray, sahasında bu yenilgiyi telafi etmek için sahaya çıkacak. İlk yarıda 2-0 geriye düşen temsilcimiz, Okan Buruk'un hamleleriyle skoru 2-2'ye getirse de son dakikalarda yediği penaltı golüyle sahadan mağlup ayrıldı.

Kerem Aktürkoğlu Kimdir? Türk Futbolunun Yükselen Yıldızı Portekiz'e Uzandı Kerem Aktürkoğlu Kimdir? Türk Futbolunun Yükselen Yıldızı Portekiz'e Uzandı

Kazanan Devler Liginde, Kaybeden Avrupa Ligi'nde!

Galatasaray-Young Boys eşleşmesinin kazananı, bu sezon ilk kez uygulanacak olan Şampiyonlar Ligi lig aşamasında yer alacak. Mağlup olan takım ise UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.