Güldür Güldür programında canlandırdığı Mesut karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Uğur Bilgin, geçtiğimiz yıl sessiz sedasız nikah masasına oturdu. Uğur Bilgin'in eşi İrem Uslu'yu görenler ise hayran kalmakla birlikte "Çok yakışıyorsunuz", "Mutluluğunuz daim olsun", "Yenge çok güzel" gibi yorumlarda bulundu.

Screenshot 10

Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor? Leyla dizisinin hikayesi nedir? Başrolde hangi oyuncular oynuyor?

Uğur Bilgin Kimdir?

24 Temmuz 1980 tarihinde İstanbul'da doğan Uğur Bilgin, Devlet Denizyolları emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğudur. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde eğitim gördüğü dönemde Tiyatro Kolu'na katılarak oyunculuk kariyerine adım atan Bilgin, ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'ne girmiş ve buradan başarıyla mezun olmuştur.

Uğur Bilgin Hangi Projelerde Yer Aldı?

Oyunculuk kariyerine BKM tarafından düzenlenen Aşağı Yukarı Yemişlililer adlı TV dizisiyle başlayan Uğur Bilgin, ayrıca Sinan Çetin'in yönetimindeki Kağıt adlı sinema filminde de rol aldı. Güldür Güldür programında Mesut karakteriyle geniş kitlelere ulaşan Bilgin, 2016 yılında vizyona giren Dedemin Fişi adlı komedi filminde de yer almıştır.

Screenshot 9

Uğur Bilgin'in Eşi İrem Uslu Kimdir?

Geçtiğimiz yıl evlenen Uğur Bilgin ve İrem Uslu, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Bilgin'in eşini görenler, çiftin uyumuna övgüler yağdırarak mutluluk dileklerini ilettiler. Sessiz sedasız gerçekleşen bu evlilik, özellikle Bilgin’in hayranları arasında merak uyandırdı.