Ya Çok Seversen dizisinde Kerem Bürsin ile başrolü paylaşan Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz ay özel hayatıyla gündeme damga vurmuştu. 24 yaşındaki oyuncu, "Kimse yok, ben direkt cevap vereyim. Kalmadı ortalıkta adam" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Aşıklar İlk Kez Görüntülendi!

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Hafsanur Sancaktutan ile meslektaşı Kubilay Aka'nın yeni bir aşka yelken açtıkları iddia edildi. İkilinin, önceki gece Çengelköy'deki bir restoranda yemekte olduğu görüntülendi. Bu buluşma, çiftin aşk dedikodularını doğrulayan ilk somut adım olarak kaydedildi.

Haftanur

Aşkın Etkisi Sosyal Medyada Göründü

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Sancaktutan, son olarak asansörde verdiği bikinili pozuyla gündeme geldi. Instagram hesabında 1,3 milyon takipçisi bulunan oyuncunun bu paylaşımı, takipçileri tarafından "Aşk yaradı", "İşte aşkın gücü", "Yeni aşk, iddialı pozlar" şeklinde yorumlandı.

Haftanur 1

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlendi: Roma'da Gerçekleşen Büyüleyici Törenin Tüm Detayları

Yeni Aşkla Gelen Cesur Paylaşımlar

Sancaktutan’ın cesur ve iddialı pozları, yeni ilişkisiyle birlikte daha da dikkat çekici hale geldi. Sosyal medyada artan ilgi, oyuncunun hayran kitlesini daha da genişletti.