Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor? Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor?

Hande Ataizi, 50 yaşına rağmen fit ve genç görünümüyle dikkat çekti. Ünlü oyuncu, uzun yıllardır birlikte olduğu Dinç Aydoğdu ve oğlu Leon ile tatil için Bodrum'u tercih etti. Ataizi, Yalıkavak'ta bir otelin plajında objektiflere yansıdı.

Kırmızı Bikini ile Plajda Objektiflere Yansıdı 

Hande Ataizi, kırmızı bikinisiyle plajda kameralara yakalandı. Bodrum'un serin sularına kendini bırakan Ataizi, sevgilisiyle birlikte denize girerek yüzdü. Denizden çıkar çıkmaz hızlıca havlusuna sarılan Ataizi ve ailesi, ardından gözlerden kayboldu.

(6)

Ataizi'nin fit hali, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncunun plajda çekilen fotoğrafları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar, Ataizi’nin “manken gibi” ve “hiç yaşlanmıyor” yorumları yaptı.

(5)

Denize Girmeden Önce Ne Yapmıştı?

Hande Ataizi, denize girmeden önce iskeledeki diğer tatilcilere "Gazeteciler oradalar mı?" diye sormuştu. Gazetecilerin orada olmadığını öğrenen Ataizi, denize girip hızlıca çıkış yaparak gözlerden kayboldu.