Bizi Birleştiren Hayat Gerçek Bir Hikaye Mi, Uyarlama Mı? Konusu Ne? Nerede Çekildi, Oyuncuları Kimler? Bizi Birleştiren Hayat Gerçek Bir Hikaye Mi, Uyarlama Mı? Konusu Ne? Nerede Çekildi, Oyuncuları Kimler?

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ile çıkan aşk dedikodularına noktayı koydu. Sağın, "En baştan beri söylüyorum benim İcardi ile hiçbir alakam yok. Bizi İcardi ile birbirimize bağlayan şey müzik oldu" dedi.

Hande Sarıoğlu’ndan İlginç Yorum
Sunucu Hande Sarıoğlu, Simge Sağın ve Mauro Icardi hakkında ilginç bir yorumda bulundu. Sarıoğlu, "Simge'nin de Icardi'yi, Icardi'nin de Galatasaray'ı kullandığı kadar kullanması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Ayrılık ve Barışma Sinyalleri
Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin ayrılık açıklamasının ardından tekrar barışma sinyalleri vermesi, Simge Sağın'ın da adının geçtiği dedikoduların artmasına neden oldu. Ancak Sağın, bu iddialara net bir yanıt vererek ilişkileri olmadığını belirtti.

Simge Sağın: "Kaslara Değil Kalbe Bakarım"
Simge Sağın, kendisini etkileyen erkeği tanımlarken, "Yetenekten, fikirden çok etkilenirim. İyi kalpli, insanlara iyi davrananlardan etkilenirim" dedi. Sağın, kaslara değil kalbe baktığını vurguladı.

Simge Sağın ve Icardi Arasında Ne Var?
Kıbrıs'ta konser veren Simge Sağın, Icardi ile ilgili dedikodulara yanıt verdi. Sağın, "Benim İcardi ile hiçbir alakam yok. Bizi birbirimize bağlayan şey müzik oldu. Onlara çok saygı duyuyorum ve mutlu olmalarını istiyorum" ifadelerini kullandı.