Şarkıcı Hayko Cepkin, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserini alerji nedeniyle ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldı. Ünlü sanatçı, bu kararı sosyal medya hesabından duyurarak hayranlarını bilgilendirdi.

Neden Ertelendi?

Hayko Cepkin, sabah uyandığında şiddetli bir alerji ile karşılaştığını belirtti. Durumu kontrol altına almak için iğne ve serum tedavisi gören Cepkin, konser öncesinde birkaç saat daha iyileşmeyi beklediğini, ancak yeterince toparlanamadığı için konseri ertelemek zorunda kaldığını açıkladı. "Yollardan gelip mağdur olan herkes için ayrıca üzgünüm," diyen Cepkin, konserin ertelenmesinden dolayı büyük üzüntü yaşadığını ifade etti.

Yeni Tarih Belirlendi

Hayko Cepkin, ertelenen konserin yeni tarihini de duyurdu. Sanatçı, Harbiye'deki konserin 1 Eylül tarihinde yapılacağını belirtti ve "Acısını artık o gün çıkarırız" dedi. Ayrıca, tedavi sürecinin hızlı yanıt verdiğini ve iyileşme sürecinde olduğunu da ekledi.

Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir? Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir?

Hayranlarına Teşekkür Mesajı

Cepkin, konserin ertelenmesine rağmen destek mesajları gönderen hayranlarına da teşekkür etti. "Böylesi yüzlerce güzel yaklaşımlar için ayrıca teşekkürler," diyen sanatçı, hayranlarının anlayışını takdir etti. Foça'da yapılacak festivale katılacağını belirten Cepkin, hayranlarına sağlık durumu hakkında düzenli bilgi vereceğini de sözlerine ekledi.