Türk dizi ve sinema dünyasının sevilen isimlerinden Burak Özçivit, yeni bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Hazal Filiz Küçükköse kimdir? sorusunun yanıtı da bu projeyle birlikte merak konusu oldu. Ünlü oyuncu, Kuruluş Osman dizisindeki başarılı performansıyla hafızalara kazınan Burak Özçivit ile Türkiye-Dubai ortak yapımı olan bir filmde başrolü paylaşacak. Peki, Burak Özçivit'in partneri Hazal Filiz Küçükköse kimdir?

Burak Özçivit ve Hazal Filiz Küçükköse Aynı Dizide Rol Alacak

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Burak Özçivit, 'Mahmool Makfool' adlı Türkiye-Dubai ortak yapımı bir filmde rol alacak. Bu projede Hazal Filiz Küçükköse onun partneri olarak izleyici karşısına çıkacak. Film, Dubaili üç kadının ünlü bir Türk oyuncuyu görmek ve onunla tanışmak için İstanbul'a gelişlerini konu alacak. Hazal Filiz Küçükköse, bu projede Burak Özçivit ile birlikte başrolü paylaşarak dikkatleri üzerine çekecek.

Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir? Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen’in Mesleği Nedir?

Hazal Filiz Küçükköse Kimdir?

Peki, Hazal Filiz Küçükköse kimdir ve Burak Özçivit ile aynı dizide rol almak için nasıl bir hazırlık sürecine girdi? Hazal Filiz Küçükköse, Türk televizyon dünyasında yer aldığı projelerle adından söz ettiren başarılı bir oyuncu olarak tanınıyor. Bu yeni proje, oyuncunun kariyerinde önemli bir adım olacak.