Efsane dizi Aşk-ı Memnu'da hayat verdiği Nihal karakteriyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Hazal Kaya, 2019 yılında meslektaşı Ali Atay ile hayatını birleştirmişti. Ekranlarda gösterdiği oyunculuk performansı ile izleyiciden tam not alan Hazal Kaya, mutlu evliliği ile parmakla gösteriliyor.

Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne? Bir Gece Masalı’nın Mahir Komiseri Burak Deniz Aslen Nereli, Memleketi Ne?

Hazal Kaya Eşi̇-1

Sosyal Medyada Paylaşımlar

Sosyal medya hesabından eşi ve çocukları ile çekilmiş kareleri sık sık yayınlayan Hazal Kaya hakkında şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı. Güzel oyuncu ile eşinin arasındaki yaş farkını duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Hazal Kaya Eşi

Yaş Farkı Detayı

1 Ekim 1990 doğumlu olan Hazal Kaya, 34 yaşında. 1976 yılında dünyaya gelen Ali Atay ise 48 yaşında. Çiftin arasındaki yaş farkı tam 14 yıl. Bu yaş farkı, magazin dünyasında ve sosyal medyada büyük bir ilgi gördü.

Hazal Kaya Eşi 4

Ünlü Oyuncuların Kariyeri

Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu dışında Adını Feriha Koydum, Behzat Ç, Bizim Hikaye gibi birçok dizi ve film projesine imza attı. Son olarak Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi ile ekranlarda boy gösterdi. Ali Atay ise Leyla ile Mecnun dizisiyle tanınmış ve birçok başarılı projede yer almıştır.

Hazal Kaya Eşi 5

Aile Hayatı

2019 yılında 6 yıllık sevgilisi Ali Atay ile nikah masasına oturan Hazal Kaya, bu evlilikten Fikret ve Süreyya adlarında iki çocuk dünyaya getirdi. Magazin dünyasında ilişkisi ve aile hayatı ile parmakla gösterilen Kaya, sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapıyor.

Hazal Kaya Eşi 6