Can Borcum Dizisi Serkan'ı  Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler Can Borcum Dizisi Serkan'ı Bülent İnal Kimdir? Bülent İnal'ın Canlandırdığı Karakter Hakkında Bilgiler

Hülya Avşar, son dönemde YouTube'da yaptığı sohbet programı ve Uğur Yücel'le Ordu Ünye’de çektiği “Aşkın Dünkü Çocukları” filmiyle gündemde yer alırken, sosyal medya hamlesiyle dikkatleri üzerine çekti. Avşar, uzun yıllardır yakın dostu olan ve sık sık “Ona olan aşkım hiçbir zaman bitmeyecek” dediği Acun Ilıcalı'yı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı.

Acun Ilıcalı'yı Takipten Çıkma Sebebi Ne?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Hülya Avşar’ın bu hamlesi merak konusu oldu. Geçmiş yıllarda Ilıcalı, her yaz Ayvalık'ta Avşar'ı ziyarete gider ve balıkçıda saatlerce sohbet ederdi. Ancak Avşar’ın bu ani kararı, ikili arasındaki dostluğun akıbeti hakkında soru işaretleri yarattı.

Avşar’ın Yeniden Takibe Alması Dikkat Çekti

Hülya Avşar, ünlü televizyoncuyu takipten çıkmasına rağmen, ilerleyen saatlerde Acun Ilıcalı’yı yeniden takibe aldı. Bu gelişme, sosyal medyada ve magazin dünyasında tartışmalara yol açtı. Ilıcalı'nın ise Avşar'ı takip etmeye devam ettiği görüldü.