Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, göreve başlar başlamaz Süper Lig'deki yabancı oyuncu kuralında değişiklik yapacağını duyurdu.

YABANCI SAYISI ARTIYOR

Sabah'ta yer alan habere göre, Hacıosmanoğlu, önceki yönetimin 12'ye indirdiği yabancı oyuncu sayısını yeniden 14'e çıkaracak. Bu değişiklik, Hacıosmanoğlu'nun ilk yönetim kurulu toplantısında oylamaya sunulacak.

KULÜP BAŞKANLARINA YÖNELİK DÜZENLEME

Hacıosmanoğlu'nun bir diğer önemli icraati ise kulüp başkanlarının Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkini yasaklamak olacak. Bu konuda talimat değişikliğine gidileceği belirtildi.

DEĞİŞİKLİKLERİN AMACI

Yeni başkanın yaptığı bu düzenlemeler, Süper Lig'de rekabeti artırmak ve kulüplerin yabancı oyuncu transferlerini daha esnek hale getirmek amacı taşıyor.

Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu! Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu!

TFF'DE YENİ DÖNEM

Mehmet Büyükekşi'yi 5 oy farkla geride bırakarak TFF başkanlık koltuğuna oturan Hacıosmanoğlu'nun, bu hamleleri ile Türk futboluna yeni bir dinamizm kazandırması bekleniyor.