İbrahim Tatlıses canlı yayında sinir krizi geçirdi! Ünlü türkücü, evlatlığa kabul ettiği kızı Dilan Çıtak ve annesi Işıl Çıtak ile canlı yayında sert bir tartışma yaşadı. "Bu kadınla beni muhatap etmeyin. Parmaklarım titriyor" diyerek yayını terk eden Tatlıses, olayın ardından yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Peki, İbrahim Tatlıses neden sinir krizi geçirdi? İşte, olayın perde arkası...

Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor? Leyla: Hayat, Aşk ve Adalet Dizisi Hangi Kanalda? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanıyor?

"İbrahim Bey Bununla Tatmin Olmadı"

Dilan Çıtak'ın annesi Işıl Çıtak, İbrahim Tatlıses ile kızı arasındaki gerginliğin Bodrum’daki bir evden kaynaklandığını belirtti. Işıl Çıtak, "Bu kavganın sebebi evdir. İbrahim Bey, Bodrum'da herkese ev verdi. Dilan ise evini sattı. İbrahim Bey bununla tatmin olmadı, Dilan’ın oturduğu evden de kira istedi" şeklinde konuştu.

Tatlıses Di̇lan Çitak Kızı

Sinir Krizi ve Yayını Terk Etme

İddialara sert bir dille karşı çıkan İbrahim Tatlıses, canlı yayında "Analı kızlı çok güzel yalan söylüyorlar. Sinirden elim ayağım titriyor" dedi ve yayını terk etti. Tatlıses, kızı Dilan Çıtak’ın kendisine karşı olan tavırlarını eleştirerek, "Şimdi savcılığa bildiriyorum, evimizi boşaltsınlar" ifadelerini kullandı.

"İbrahim Tatlıses’e Bebek Gibi Bakıyorum"

Tuğçe Korkmaz ise yayına bağlanarak Dilan Çıtak'ın kendisine karşı saldırgan tavırlar sergilediğini öne sürdü. Korkmaz, "İbrahim Tatlıses'e bebek gibi bakıyorum, hiçbir özel yakınlığım yoktur" diyerek iddiaları reddetti.

Tatlıses’ten Sosyal Medya Paylaşımı

Olayın ardından İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından Tuğçe Korkmaz ile bir fotoğraf paylaşarak, "Derya Hanım, İdo Bey ve kızım Melek arayıp dediler ki 'Baba bunlarla muhatap olma.' Şimdi Tuğçe Hanım bir kahve yapsın, için yan yana, bak keyfine" notunu düştü.