72 yaşındaki ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, dün sabah kalp kapakçığı değiştirilerek ve tıkalı olan iki damarı açılarak başarılı bir operasyon geçirdi. Ameliyat sonrası yoğun bakımdan çıkan Tatlıses, sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

AHMET TATLI İLE BARIŞTI, DİLAN ÇITAK İLE KRİZ YAŞANDI

Ameliyat sürecinde büyük oğlu Ahmet Tatlı ile barışan Tatlıses'in, kızı Dilan Çıtak ile arasındaki kriz de gündeme geldi. Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses'in kendisini Bodrum'daki yazlıktan çıkarmak istemesi nedeniyle hastaneye gelmedi.

Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle Bir Gece Masalı Yeni En Son Fragmanı Çıktı, 3. Bölüm Fragmanı İzle

Di̇lan Çitak 2

HASTANEDE BİR TEK DİLAN ÇITAK YOKTU

Ameliyat sırasında İbrahim Tatlıses’in tüm çocukları hastanede beklerken, Dilan Çıtak'ın yokluğu dikkat çekti. Kızının, babasının izniyle oturduğu Bodrum’daki yazlık için kira talep edilmesi üzerine araları açıldı. Tatlıses’in yardımcısı, Dilan Çıtak’a kira ödemesi gerektiğini ya da evi boşaltmasını söyledi.

DİLAN ÇITAK'IN TEPKİSİ

Bu durum karşısında öfkelenen Dilan Çıtak, babasının evine giderek büyük bir tartışma yaşadı. İddialara göre, İbrahim Tatlıses bu tartışma sırasında polisten yardım istedi. Dilan Çıtak ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla, babasının kendisine yaptığı psikolojik baskıyı ve tacizi dile getirdi.

Di̇lan Çitak 1

TATLISES’İN AMELİYATI BAŞARILI GEÇTİ

Ameliyat sonrası sağlık durumu iyiye giden İbrahim Tatlıses’in, kızı Dilan Çıtak ile arasındaki kira krizi ise hala çözüme kavuşmuş değil. Tatlıses’in, kızına yönelik tavrı ve yaşanan olaylar, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.