Son günlerde kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile yaşadığı gerginlikle gündemde olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, önümüzdeki günlerde kalp kapakçığındaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olacağı ortaya çıktı. Tatlıses'in ameliyat haberi, sanatçının dostlarından helallik istediği iddialarıyla birleşince, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

İbrahim Tatlıses'in, kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile yaşadığı gerginlik, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ve açıklamalarla gün yüzüne çıkmıştı. Tatlıses'in, kızı Dilan'ı sosyal medya hesabından takipten çıkardığı ve birlikte çekilmiş fotoğrafları sildiği iddialarının ardından Dilan Çıtak, olay yaratan bir paylaşımda bulunmuştu. Çıtak, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, herkes bilmeli ve görmeli. Susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur" ifadelerini kullanmıştı.

Ibrahim Tatlıses2

DİLAN ÇITAK O SORUYA YANIT VERMEMİŞTİ 

Dilan Çıtak'ın açıklamaları sonrası, "Babanızdan şiddet mi gördünüz?" sorularına cevap vermemesi, medyada büyük yankı uyandırmıştı. Dilan Çıtak, eşi Levent Dörter ile Bodrum'da görüntülenmiş ancak babasıyla ilgili sorulara yanıt vermemişti.

AMELİYATA GİRMEDEN HELALLİK İSTEDİ

Şimdilerde kızıyla yaşadığı gerginlikle gündemde olan İbrahim Tatlıses'in, kalbinden bir operasyon geçireceği haberi ortaya çıktı. Uzun yıllardır sağlık sorunlarıyla mücadele eden Tatlıses'in, kalp kapakçığıyla ilgili rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olacağı belirtildi. Zor geçeceği belirtilen bu ameliyat öncesinde Tatlıses'in dostlarından helallik istediği iddia edildi.

İnci Taneleri Polis  Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada İnci Taneleri Polis Aytek Şayan Kim?' Aytek Şayan'ın Canlandırdığı Polis Veli Karakteri Hakkında Detaylar Burada

Ibrahim Tatlıses Ahmet Tatlıses

AHMET TATLISES İLE BARIŞTI

İbrahim Tatlıses'in kavgalı olduğu oğlu Ahmet Tatlıses ile de bu ameliyat nedeniyle barıştığı iddia edildi. Ahmet Tatlıses, babasının Harbiye'de verdiği konsere katılarak herkesi şaşırttı. Daha önce babası hakkında sert açıklamalarda bulunan Ahmet Tatlıses, babasının ameliyat haberi sonrası barışma adımı attı.

DAHA ÖNCEDEN KAVGA ETMİŞLERDİ

İbrahim Tatlıses, daha önce oğlu Ahmet Tatlıses'e sert sözlerle yüklenmiş ve oğlunun kendisine iftira attığını söylemişti. Tatlıses, "Ahmet, bana 'aklı melaikeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Sağlamdır raporu almak için beş hastane dolaştım. Hepsi, 'akıl sağlığı yerindedir' raporu verdi. Yetinmedim, bir de adli tıptan rapor aldım. At parası göndermiyorum ya, musluğu kapattım" ifadelerini kullanmıştı.