Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'ndaki konserinde kalp ameliyatı olacağını açıklamış ve helallik istemişti. Dün sabah başarılı bir operasyon geçiren Tatlıses, yoğun bakımdan çıkarak normal odaya alındı. Ameliyat sırasında iki kalp damarının tıkanıklığı tespit edildi ve kalp kapakçığı değiştirildi.

AİLESİ VE DOSTLARI YANINDA

Tatlıses'in ameliyat sürecinde ailesi ve dostları hastanede onu yalnız bırakmadı. Eski eşleri Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız'ın yanı sıra çocukları Ahmet Tatlıses, İdo Tatlıses, Zübeyde Melek Akkaş ve Elif Ada Tatlıses sürekli olarak hastanede bulundu. Ziyaretçiler arasında bulunan Erol Köse, sanatçıyla fotoğraf çektirirken, Aydemir Akbaş da sağlık durumu hakkında bilgi verdi ve moral verdi.

Ibrahim Tatlıses Ameliyat 3

"MAŞALLAHI VAR, TAŞ GİBİ TAŞ"

Aydemir Akbaş, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Çok iyi, maşallahı var. Taş gibi taş, Allah ona şifa versin." ifadelerini kullandı. Akbaş, kendi sağlık durumuyla ilgili de bilgi vererek kanseri yendiğini ancak bel fıtığı tedavisine devam ettiğini söyledi.

Ibrahim Tatlıses Ameliyat 2

TATLISES’TEN İLK FOTOĞRAF

Ameliyat sonrası ilk fotoğrafını paylaşan İbrahim Tatlıses'in, birkaç gün içinde taburcu olması bekleniyor. Tatlıses'in kızı Elif Ada, sosyal medya hesabından "Dualarım seninle babacığım" mesajını paylaştı. Hülya Avşar da hastanede Tatlıses'i ziyaret eden isimler arasında yer aldı ve çıkışta olumlu açıklamalarda bulundu.

HÜLYA AVŞAR’DAN ESPRİLİ YORUMLAR

Hülya Avşar, Tatlıses’in ameliyat sonrası durumunu değerlendirirken, "İbrahim, çok güzel espriler patlatıyor. Ahmet ile barıştıklarına çok sevindim. Pazartesi taburcu olacak inşallah" dedi. Avşar, yeni bir İbrahim Tatlıses'in hastaneden çıktıktan sonra neler yapabileceğine dair esprili yorumlar yaparak "Hemen evlilik gibi bir şeyler yapar o... Ondan başka bir şey beklenmez çünkü." dedi.

Ibrahim Tatlıses Ameliyat 1

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

KIZI DİLAN ÇITAK’IN YOKLUĞU DİKKAT ÇEKTİ

Ameliyat sırasında Tatlıses’in tüm çocukları hastanede bulunurken, Dilan Çıtak’ın olmaması dikkat çekti. Mahkemelik olduğu büyük oğlu Ahmet Tatlıses de hastanede hazır bulundu.