Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre temsilcisi Lugano'yu eleyerek 3. eleme turunda Fransa'nın güçlü takımlarından Lille ile karşılaşacak. Sarı lacivertli takım, bu zorlu karşılaşmada rakibini yenerek Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedefliyor.

Lille-Fenerbahçe maçında düdük çalacak hakem, Rumen Istvan Kovacs olacak. Kovacs'ın yardımcılıklarını Mihai Marica ve George Florin Neacsu yapacak. Almanya'dan Christian Dingert ise maçın VAR hakemi olarak görev alacak. AVAR olarak ise Johann Pfeifer görev yapacak.

Istvan Kovacs Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Istvan Kovacs, 6 Eylül 1984'te Romanya'da dünyaya geldi. Hem Romanya hem de Macar pasaportuna sahip olan Kovacs, babası Macar, annesi ise Alman kökenlidir. 2018'den bu yana FIFA'nın tam uluslararası hakemi olan Kovacs, 2019'dan bu yana da UEFA elit hakemidir. Kovacs, 25 Mayıs 2022'de Roma ile Feyenoord arasında oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi finalini ve 22 Mayıs 2024'te Atalanta ile Bayer Leverkusen arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi finalini yönetmiştir.

Lille-Fenerbahçe Maçının Tarihi ve Saati

Arda Güler Las Palmas Maçına Damga Vurdu, 4 Dakikada Maçın Kaderi Değişti Arda Güler Las Palmas Maçına Damga Vurdu, 4 Dakikada Maçın Kaderi Değişti

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille ile 6 Ağustos Salı günü TSİ 21.30'da Fransa'nın Valenciennes kentindeki Hainaut Stadı'nda karşılaşacak.