Beşiktaş'ta başarılı bir sezon geçiren genç yıldız Semih Kılıçsoy, Avrupa'da birçok kulübün dikkatini çekmeye devam ediyor. İngiltere'den gelen teklifleri reddeden Beşiktaş'a, yeni bir teklif yapılacağı iddia edildi.

ASTON VİLLA'NIN TEKLİF HAZIRLIĞI

Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek? Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek?

Geçtiğimiz dönemde Fulham'ın listesinde olan Semih Kılıçsoy için şimdi de Aston Villa devrede. Premier Lig ekibinin, Beşiktaş'a 18 milyon euro'yu bulan bir teklif sunmaya hazırlandığı belirtildi.

SEMİH KILIÇSOY'UN PERFORMANSI

Geçen sezon Beşiktaş formasıyla 35 maça çıkan Semih Kılıçsoy, 12 gol ve 3 asistlik performansıyla dikkat çekti. 18 yaşındaki futbolcunun siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.

BEŞİKTAŞ TRANSFERDE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Siyah-beyazlılar, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle dikkat çeken Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara devam ediyor. Ancak, takımdan ayrılacak isimler de merak konusu.

SEMİH KILIÇSOY'UN GELECEĞİ MERAK KONUSU

Semih Kılıçsoy'un geleceği, Beşiktaş taraftarları ve futbolseverler tarafından merakla takip ediliyor. İngiltere'den gelen tekliflerin ardından genç yıldızın hangi kararı vereceği büyük merak konusu.