Pop müziğinin dikkat çeken isimlerinden İrem Derici, katıldığı programda özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, "İlişki yaşadığın kişi sahnede giydiğin kıyafetlere karışsa ve dekoltene müdahale etse ne dersin?" sorusuna verdiği "Kapıya koyarım, çok net" cevabıyla yine gündem oldu.

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir? Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen’in Babası Mustafa Levent Bilgen Kimdir?

İrem Derici, Kıyafetlerine Müdahale Edilmesine Ne Dedi?

Kaan Ölker'in 'Popcast' programına konuk olan İrem Derici, sahnede giydiği kıyafetlere karışılmasına asla izin vermeyeceğini belirtti. Derici, "Karışılmasını istemem ama ben dekoltemin sınırını bilirim. Dekolte kişiye göre değişir" diyerek, bu konuda net bir duruş sergilediğini ifade etti.

Irem Derici 2

İrem Derici: "Sürekli Aşık Olmuyorum"

İrem Derici, hakkında yapılan "Sürekli birilerine aşık oluyor" eleştirisine de ilk kez yanıt verdi. Şarkıcı, "Hayır, ben her gün aşık olmuyorum. Belki ben öyle gösteriyorum ki siz aşık olduğumu zannediyorsunuz. Belki de ben olayın bazen fotoğraf kısmındayım. Belki İrem Derici’ye bu imaj yarayacak diye düşünüyorum" açıklamasıyla aşk hayatının düşündüğümüzden farklı olabileceğini ima etti.

Eski ve Yeni İlişkiler Karşılaştırmasında İrem Derici Ne Dedi?

Programda İrem Derici'ye, "Eski ilişkinle yeni ilişkin kıyaslandığında rahatsızlık duyuyor musun?" sorusu yöneltildi. Derici, "Ben alışkınım, bunların yaşanması çok normal. Hayatıma giren bir insanın çelik gibi bir sinir sistemine sahip olması gerekiyor" diyerek, ilişkilerinde karşılaştığı zorluklara dair içten bir yorumda bulundu.