Pamukkale Şarapları Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Tokat (76), tatil için gittiği Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, denizde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Denizlili iş insanı Tokat, Kuşadası'nın Güzelçamlı tatil bölgesinde sabah saatlerinde denizde yüzerken fenalaştı.

ÇEVREDEKİLERİN MÜDAHALESİ YETMEDİ

"Son of A Rich" Filminin Türkçe İsmi "Şımarık" Oldu "Son of A Rich" Filminin Türkçe İsmi "Şımarık" Oldu

Çevredekiler Tokat'ı kıyıya çıkararak, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tokat'ı Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İlk müdahalenin ardından Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Tokat, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

YSİN TOKAT KİMDİR?

Denizli'nin Güney ilçesinde Pamukkale Şarapları'nın yönetim kurulu başkanı olan Yasin Tokat, uzun yıllardır sektörde önemli başarılara imza atmış bir isimdi. Tatil için sık sık Kuşadası'na giden Tokat, ailesi ve yakın çevresi tarafından sevilen bir iş insanıydı.

Yasin Tokat'ın ani ölümü, ailesi, dostları ve iş dünyasında büyük üzüntü yarattı. Pamukkale Şarapları çalışanları ve sektördeki meslektaşları, Tokat'ın anısını yaşatmak için çeşitli anma etkinlikleri düzenleyeceklerini belirtti.